Forever Living Products Scandinavia AB

Vi verner om Aloe veraen vår


Plantasjene

Forever har solgt sin egen Aloe vera siden 1978. Vi er sertifisert av The International Aloe Science Council (IASC) for den høye kvaliteten, vi er verdens største dyrker av Aloe vera og vi eier våre egne plantasjer der vi dyrker våre 50 millioner Aloe vera-planter med kjærlig hånd. De er omsorgsfullt dyrket gjennom vekselbruk for ikke å utarme jorden, og frittgående geiter står for naturlig ugressbekjempning og gjødsling.


Grundig håndtering

Aloe veraen er håndplukket når den er perfekt modnet og vi bruker kun innergeleen som blir stabilisert i vår unike patenterte prosess. Både Aloe veraen og sluttproduktene våre gjennomgår en rekke grundige kontroller langs produksjonen for å sikre et trygt produkt med høy kvalitet. Aloe veraen vår brukes daglig av millioner av fornøyde kunder rundt omkring i verden, både for utvortes og innvortes bruk. Alle produktene våre følger alle lover og forskrifter for konsumentens sikkerhet.Trygge ingredienser

Vi på Forever følger kontinuerlig den seneste forskningen og anbefalinger som gjelder samtlige ingredienser i produktene våre. Nivåene av alle ingrediensene i samtlige sluttprodukter ligger alltid under tillatte og sikre nivåer ifølge rådende lovkrav og anbefalinger. Alle ingredienser og bruken av de i produktene våre er i dag tillatte innen EU og Skandinavia og ansees være sikre for konsumenten. For eksempel blir juicen vår framstilt etter veldig strenge kvalitetskrav og er laget av selve innergeleen, ikke bladdelene. Forever er helt trygg med sin Aloe vera som millioner av mennesker drikker daglig. 

Forevers produktutviklingsteam arbeider kontinuerlig med å forbedre og oppdatere produktene våre og tar alltid hensyn til den seneste informasjonen og anbefalingene i forbindelse med nye produkter og regelendringer. Det gjør at Forevers produkter alltid er sikre for konsument. Vi anbefaler imidlertid alltid at man rådfører seg med en autorisert lege eller annet kvalifisert helsepersonell for mer inngående informasjon før man starter et treningsprogram eller begynner å bruke kosttilskudd hvis man tar medisiner eller gjennomgår medisinsk behandling for helseproblem.

Hvis det er noe mer du vil vite om vår Aloe vera, er du velkommen til å kontakte oss.

 

  


Forever Living Products Aloe Vera NO