Forever Living Products Scandinavia AB
Det er omtanken

som teller

Nøkkelen til å finne den perfekte julegaven er omtanke. Når du hjelper kundene dine med å velge en gave med tanke på den spesielle personen som skal få den, blir det en gave som gjør ham eller henne ekstra glad. Hvis julegaven dessuten er produsert med omtanke for så vel kvalitet som miljøet, blir den en sikker fulltreffer. Med julegaver fra Forever blir det lett å velge riktig.

Omtanken gjelder selvsagt også deg som FBO. På denne siden finner du alt du trenger for å spre litt ekstra omtanke i julen – og få et ekstra godt julesalg.

 

 

 

 


        JULEGAVETIPS 

Julegaveguide

2017

I årets julekatalog finner du både omtenksomme julegavetips og annet smått og godt. Du kan få katalogen både i trykt format og som en PDF du kan bla i. Velg det som passer deg best.

Last ned digital katalog:

 


 

Sporty, helsebevisst eller kanskje en skjønnhetsfreak? Tenk gjennom hva som er unikt med nettopp denne spesielle personen. Kanskje er hun veldig glad i å ta lange, avslappende bad?

Ok, der har du ledetråden din … 

Les mer her:                

 

 

 

Hva er viktig for din spesielle person? Å se bra ut, å holde seg i form – eller ganske enkelt å føle seg uimotståelig frisk?

Ok, der har du ledetråden din …  

Les mer her: 

Tenk på hva den aktuelle personen trenger. Hvilken gave kan forenkle livet og gjøre vedkommende skikkelig glad? Kanskje liker han eller hun å reise?

Ok, der har du ledetråden din …  

Les mer her:

 

Prøv å fange opp små ledetråder, vær oppmerksom når de shopper. Kanskje er det noe hun virkelig har lyst å unne seg og huden sin?

Ok, der har du ledetråden din …  

Les mer her: 

Det handler ikke bare om penger. Gavens verdi øker når du bruker litt ekstra omtanke på å velge riktig gave. Kanskje elsker hun en aktiv livsstil?

Ok, der har du ledetråden din …  

Les mer her:
Flere tips?

Følg oss 

på sosiale 

medier!