Forever Living Products

Forever har virksomhet i over 160 land i alle verdensdeler og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera.

Forever Living – om oss

Alt begynte i 1978 med en Aloe vera-plante og en visjon om å eie tiden sin. Siden den gang har Forever Living Products utviklet seg til et av direktehandelens mest framgangsrike foretak, med forhandlere i over 160 land over hele verden. Foretaket er i dag verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. De fleste av foretakets produkter bygger på stabilisert Aloe vera fra den subtropiske planten Aloe Barbadensis. Produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kontrolleres nøye for å kunne garantere høyeste kvalitet – noe som har gitt Forever Livings Aloe vera sertifikatet IASC’s* Seal of Approval og har gjort Forever Living Products markedsledende i verden.

Forever Livings historie

Forever Living Products International Inc. er et privateid foretak som ble grunnlagt i 1978 av Rex Maughan i Tempe, Arizona, USA. Foretakets forretningsmodell bygger på direktesalg ved hjelp av selvstendige forhandlere. Aloe vera-gelé har helt fra begynnelsen av vært grunnlaget for foretakets produkter og produktutvikling. I dag ligger foretakets hovedkontor i Scottsdale i Arizona, og omsetningen i 2014 nådde 2,6 milliarder dollar. Gregg Maughan er i dag foretakets styreleder (CEO), mens Aidan O’Hare er foretakets administrerende direktør (President).

Forever Living i Skandinavia

Forever Living Products Scandinavia AB er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. Foretaket sysselsetter tusenvis av forhandlere i Sverige, Norge, Danmark og Finland. På det skandinaviske hovedkontoret i Mölndal jobber det rundt 60 medarbeidere.

Forever Living Products Scandinavia AB er medlem av Direktesalgsforbundet i Sverige (DSS), Norge (DF) og Danmark (DFS). Siden starten i 1998 har foretaket fått mange utmerkelser, blant annet av Business Region Gøteborg, og har kredittrangering AAA for langvarig og stabil kredittverdighet samt har vært miljøsertifisert i mange år.
Alle ingredienser og bruken av dem i Forever Livings produkter tillates i EU og Skandinavia og er sikre for forbrukeren. Forever Living Products Scandinavia tilbyr en unik 90 dagers Fornøyd kundegaranti, som innebærer at en kunde kan returnere produktet sitt til forhandleren innen 90 dager og få pengene tilbake.

Garantien innebærer at hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, kan du sende varen tilbake til forhandleren innen 90 dager – uansett om den er ubrukt eller helt eller delvis brukt – sammen med kvitteringen. Du får pengene tilbake uten diskusjon.