Kjøpsinformasjon

Angrerett

Som konsument har du i henhold til loven rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager fra den datoen du mottar varene du kjøpte av selvstendig forhandler. Du kan angre deg enten skriftlig eller muntlig. Hvis selvstendig forhandler av en eller annen grunn ikke kunne levere alle dine produkter samtidig, gjelder angreretten for hele ordren helt til du har mottatt alle dine varer.

Du som konsument har ansvar for å returnere produktene innen 14 dager fra det tidspunktet du informerer din selvstendige forhandler at du angrer deg. Du skal returnere produktene i den stand du mottar de for å kunne bruke angreretten. Produktene kan returneres med vanlig post hvis du ikke har blitt informert om noe annet ved kjøpet. Du får tilbakebetalingen for varene du returnerer samt den eventuelle leveringskostnaden du har betalt i samband med at varene leveres til deg så snart den selvstendige forhandleren har mottatt din retur.

Fornøyd kundegaranti

Ønsker du å ikke bruke angreretten, men har testet produktet uten å være helt fornøyd så er du velkommen til å istedenfor bruke vår 90 dagers Fornøyd kundegaranti.

Garantien innebærer at hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp, kan du sende varen tilbake til forhandleren innen 90 dager – ubrukt eller helt eller delvis brukt – sammen med din kvittering. Da får du pengene tilbake.

Kontakt din selvstendige forhandler så forteller han/hun hva du skal gjøre.

Reklamasjon

Dersom du av en eller annen grunn ønsker å reklamere på produkter, er det viktig at du kontakter din selvstendige forhandler snarest mulig og innen rimelig tid.

Betalingsalternativer

Siden våre forhandlere er selvstendige, bestemmer de selv over sitt salg. Dette innebærer at de også tilbyr ulike betalingsmåter. Den vanligste måten er at betaling skjer kontant ved levering eller via kontooverføring.

Leveringsalternativ

Avhengig av hvilken forhandler du velger å bestille fra, kan dine varer leveres til deg med ulike leveringsmåter og på ulike leveringstider. Bor du i nærheten av forhandleren så får du ofte personlig levering helt fram til døren. Forhandler i Forever Scandinavia selger produkter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For salg i øvrige land henviser vi til foreverliving.com.