Kom i form på 1-2-3

Ønsker du å kvitte deg med noen kilo, komme i gang med regelmessig trening eller kanskje rydde opp i dårlige vaner og negative tanker? Vi har programmene for små og store forandringer mot en bedre helse, et mer aktivt liv og lavere BMI

Mindset 

DX4

Her starter reisen. Det er nå du bestemmer deg, setter opp mål og rydder opp i dårlige vaner og negative tanker som hindrer deg. Fire dager med kostholdsråd, kosttilskudd og mentale øvelser som styrker samspillet mellom kropp og sjel og gir et dypere velvære. Kanskje er det nok til at du kommer på riktig kurs igjen og blir bevisst på kostholdet ditt og livsstilsmålene dine.

Hva inneholder DX4?

12 tabletter Forever Therm Plus, 8 tabletter Forever DuoPure, 4 tabletter Forever Multi Fizz, 4 porsjoner Forever LemonBlast, 1 Forever Sensatiable, 1 Forever Plant Protein, 4 x 330 ml Forever Aloe Vera Gel.

Det legges stor vekt på den mentale treningen. Du får grundig veiledning, som hjelper deg gjennom mindfulnessøvelser, fokusområder, målsetting og mye annet. I tillegg får du sju forskjellige kosttilskudd, blant annet seks helt nye som er utformet spesifikt for DX4, i tillegg til kostholdsråd for de fire dagene.

Salgstips 

 • Hjelper deg med å sette deg mål
 • Mindfulness-øvelser
 • Innovative kosttilskudd
   

Vektreduksjon

C9

Dette er programmet for deg som ønsker å gå ned i vekt. Hvis du ønsker å kvitte deg med bilringene rundt hofter, mage og lår før de får satt seg, hjelper C9 deg med å komme raskt i gang med vektreduksjon. Ni dager med kostholdsråd, kosttilskudd og treningsprogram. Gjennomfør C9-programmet etter avsluttet DX4-program.

Hva inneholder C9?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel og digital håndbok.

Fire kosttilskudd med fullt fokus på å gi deg de mineralene og vitaminene du trenger, samtidig som du har et lavkalorikosthold for å gå ned i vekt. Du får en håndbok med veiledning dag for dag, sunne og gode oppskrifter og tips til gode øvelser. En shaker og et målebånd følger også med.

Salgstips 

 • Gå ned i vekt
 • Sunne og gode oppskrifter
 • Kom i form raskt
   

Varig forandring 

F15 

Ønsker du å gå ned i vekt og oppnå varig forandring? For å komme inn i de nye, sunne vanene dine kan du gå over til F15 rett etter C9. Her er det fokus på sunn og energigivende mat, men også på litt hardere trening. Programmet finnes på tre nivåer, Beginner/Intermediate/Advanced, avhengig av hva slags utfordring du ønsker. Femten dager som hjelper deg med å holde fast på vanene dine og oppnå en varig forandring.

Hva inneholder F15?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel og digital håndbok.

Kosttilskuddene i F15 er de samme som i C9, men veiledningen er forskjellig. Programmet består av to etapper på 15 dager hver. Hvis du vil kjøre begge etappene, må du supplere med to Forever Aloe Vera Gel.

Salgstips 

 • Varig forandring
 • Sunne oppskrifter
 • Tilpassede treningsprogrammer 

 

Få hjelp av våre digitale treningsvideoer