C9 og F15 – bli med på en vekt- og helsereise

C9 og F15 er kostholds- og treningsprogrammene som får deg raskt i rute mot de nye målene dine. Her skaper du nye, sunnere vaner som holder også etter at programmene er gjennomført. Forever er med deg hele veien.

Gjør det sammen

Alt blir morsommere når man gjør det sammen. Slå deg sammen med en eller flere venner som også ønsker å komme i form på en morsom måte. Start samme dag og oppmuntre hverandre i de sosiale kanalene deres. Tren sammen, digitalt eller irl, og del favorittoppskrifter og tips. Det ligger en ekstra styrke i å være flere. Det kommer garantert til å komme dager som føles ekstra vanskelige, men da har kanskje en annen i gruppen en kjempebra dag og kan oppmuntre og sørge for at du likevel står på. Og så kan du hjelpe en annen når du føler deg på topp.

Treningsvideoer

La våre profesjonelle instruktører lede deg gjennom treningsøktene.
Her finner du de digitale treningsøktene >
Og litt ekstra inspirasjon >
 


Dette inngår i pakken

Både C9 og F15 inneholder samme kosttilskudd. Det som skiller dem er kostholdsplanen og treningsprogrammene. Dette er helhetsløsninger som sammen hjelper deg med å komme i gang, i tillegg til at de skaper nye vaner som varer. Du får tilgang til mange sunne og gode oppskrifter, treningsvideoer for ulike nivåer og masse oppmuntring.

Kosttilskuddene: 

Aloe Vera Gel – Aloe vera-drikk som består av den fineste innergeleen fra håndplukket Aloe vera av høyeste kvalitet. Med vitamin C som motvirker tretthet og utmattelse og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Forever Ultra – Erstatt 1–2 måltider per dag med denne shaken for å gå ned i vekt eller beholde den vekten du har. Eller ta den som et mellommåltid når du er sugen på noe godt. Inneholder høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier.

Forever Therm – Inneholder vitaminene C, B2, B6, B12 og pantotensyre som alle bidrar til normal energiomsetning og til å motvirke tretthet og utmattelse.

Forever Fiber – Kostfiber er en viktig del av det å spise sunt. Med Forever Fiber får du fiber i kostholdet ditt uten å tilføre unødvendige kalorier.

 


Vanlige spørsmål

Hva er C9?
C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å få en kickstart på reisen din mot ditt sunnere jeg. Her tar du det første skrittet mot å etablere livslange vaner som kommer til å hjelpe deg med å oppnå varig vektkontroll. 

Hva er F15?
Det er et treningsprogram med tre nivåer, inndelt i to trinn på 15 dager hver. Du velger mellom Beginner, Intermediate og Advanced, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut.

Hvilke typer trening inneholder programmene?
Treningsøktene varierer mellom styrketrening og kondisjon samt oppvarmings- og nedroingsøkter, i varierende grad.

Trenger jeg å trene hver dag?
Nei, det er viktig at du hviler mellom øktene, slik at du får restituert deg.