C9 och F15 – bli med på en vekt- og helsereise

La 2022 bli helsens og velværets år. Få en pangstart med en skikkelig velgjørende utfordring. C9 og F15 viser vei mot nye mål.

Å legge om vanene sine og begynne reisen mot en sunnere livsstil kan man selvsagt gjøre når som helst. Men det er noe symbolsk i å la et nytt år være startskuddet for ens nye jeg. Det bør du selvsagt benytte deg av, så sats på C9 og F15 i januar! Med disse kostholds- og treningsprogrammene kommer du raskt i rute mot de nye målene dine,
og du får hjelp til å skape nye, sunnere vaner som holder selv etter at programmene
er gjennomført.

Gjør det sammen

Alt blir morsommere når man gjør det sammen. Slå deg sammen med en eller flere venner som også ønsker å komme i form på en morsom måte. Start samme dag og oppmuntre hverandre i de sosiale kanalene deres. Tren sammen, digitalt eller irl, og del favorittoppskrifter og tips. Det ligger en ekstra styrke i å være flere. Det kommer garantert til å komme dager som føles ekstra vanskelige, men da har kanskje en annen i gruppen en kjempebra dag og kan oppmuntre og sørge for at du likevel står på. Og så kan du hjelpe en annen når du føler deg på topp.

Treningsvideoer

La våre profesjonelle instruktører lede deg gjennom treningsøktene.
Her finner du de digitale treningsøktene >
Og litt ekstra inspirasjon >


Dette inngår i pakken

Både C9 og F15 inneholder samme kosttilskudd. Det som skiller dem er kostholdsplanen og treningsprogrammene. Dette er helhetsløsninger som sammen hjelper deg med å komme i gang, i tillegg til at de skaper nye vaner som varer. Du får tilgang til mange sunne og gode oppskrifter, treningsvideoer for ulike nivåer og masse oppmuntring.

Kosttilskuddene: 

Aloe Vera Gel – Aloe vera-drikk som består av den fineste innergeleen fra håndplukket Aloe vera av høyeste kvalitet. Med vitamin C som motvirker tretthet og utmattelse og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Forever Ultra – Erstatt 1–2 måltider per dag med denne shaken for å gå ned i vekt eller beholde den vekten du har. Eller ta den som et mellommåltid når du er sugen på noe godt. Inneholder høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier.

Forever Therm – Inneholder vitaminene C, B2, B6, B12 og pantotensyre som alle bidrar til normal energiomsetning og til å motvirke tretthet og utmattelse.

Forever Fiber – Kostfiber er en viktig del av det å spise sunt. Med Forever Fiber får du fiber i kostholdet ditt uten å tilføre unødvendige kalorier.


Vanlige spørsmål

Hva er C9?
C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å få en kickstart på reisen din mot ditt sunnere jeg. Her tar du det første skrittet mot å etablere livslange vaner som kommer til å hjelpe deg med å oppnå varig vektkontroll. Produkter, målebånd og brosjyre følger med.

Hva er F15?
Det er et treningsprogram med tre nivåer, inndelt i to trinn på 15 dager hver. Du velger mellom Beginner, Intermediate og Advanced, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Produkter, shakeflaske og brosjyre følger med.

Hvilke typer trening inneholder programmene?
Treningsøktene varierer mellom styrketrening og kondisjon samt oppvarmings- og nedroingsøkter, i varierende grad.

Trenger jeg å trene hver dag?
Nei, det er viktig at du hviler mellom øktene, slik at du får restituert deg.


Få bukt med søtsuget

Her kommer noen tips til hvordan du står imot suget og holder fast ved de nye rutinene dine:

Drikk mer vann. Kan dempe sultfølelsen. I tillegg trenger kroppen din omtrent to liter vann om dagen.

Planlegg i forveien. Hvis du vet at du pleier å bli sugen en viss tid på dagen, så planlegg måltidene dine etter det.  

Bevissthet og måtehold. Å helt forby seg selv
å spise ting man er sugen på, kan ha negativ innvirkning på en sunn tilnærming til mat. Hvis du får lyst på noe usunt, kan du i stedet spise en liten porsjon av det i forbindelse med et sunt måltid, en gang i uken. Å gi etter for suget med måte hjelper deg med å holde deg til kostholds-skjemaet, å føle deg fornøyd og holde motivasjonen oppe.


Mat for mestere

Sunt trenger ikke å bety kjedelig. Her er tips til en smakfull middag for ekte mestere.
Du finner mer matinspirasjon i folderen som følger med F15. 

Middag

  • 110–150 g mager kjøttdeig av storfe*
  • 2 maistortillalefser
  • 2 ss ost
  • 1 ts rapsolje
  • 1 liten squash
  • 0,5 ts løkpulver
  • 0,5 ss chilipulver
  • 1 krm karve

Varm ovnen til 220°. Riv squashen og klem ut væsken ved hjelp av tørkepapir. Varm opp rapsolje i en panne på middels høy varme. Legg i squash, kjøttdeig, løkpulver, chilipulver og karve. Rør om og tilbered til kjøttdeigen er gjennomstekt. Smør tortillalefsene med olje og legg på et bakebrett. Fordel kjøttdeigblandingen på lefsene. Strø over ost, rull sammen og tilbered i ovnen i 14 minutter.

* Mindre mengde for lavere kaloriinntak (avhengig av alder, kjønn, treningsnivå med mer).