Bli forhandler hos oss

Har du lyst på en ny karriere? Eller ønsker du å skjøte på med en ekstra inntekt fullt ut på dine egne premisser? Da kan du fortsette
å lese her. 

Å kunne jobbe når, hvor og hvor mye du vil. Høres ikke det fint ut? Som forhandler hos Forever er du din egen sjef og bestemmer fullt ut over arbeidet ditt. Vi tilbyr to muligheter for fortjeneste; salg og rekruttering, og du velger selv hvilken av disse du vil fokusere mest på.   

Om Forever

Forever er et privateid foretak som ble etablert i 1978 i USA. I dag er vi den største dyrkeren, produsenten og distributøren av Aloe vera-produkter i verden, med kontorer i over 160 land. Å starte en Forever-virksomhet er forbundet med små kostnader, liten risiko og kort startstrekning – du er i gang så snart du har registrert deg og lagt inn din første ordre. Vår visjon er å tilby et rikere liv. Med det mener vi:

  • Produktene innen helse og velvære
  • Forretningsmuligheten, der du har frihet til å arbeide når, hvor og så mye du vil
  • Den personlige utviklingen som kommer av at du driver for deg selv og har mulighet
    til å inspirere og lede andre forhandlere

Forretningsmodellen

Forevers forretningsmodell kalles Network Marketing. Det er en form for direktehandel, der du som uavhengig selger også kan bygge din egen salgsorganisasjon der du coacher teamet ditt til framgang. Det bygger på anbefalinger, du forteller om produkter du selv bruker og liker for venner og kjente. Pengene som vanligvis går til mellomledd og reklame, betales i stedet ut til deg, som takk for at du anbefaler produktene videre og hjelper foretaket med å vokse. Hvem som helst kan lykkes innen Network Marketing, uavhengig av bakgrunn og utdanning. Resultatet står alltid i direkte forhold til tiden, engasjementet og arbeidet du investerer. 

Fordeler

For deg selv, men aldri alene.
I tillegg til at vi på kontoret støtter deg, så coaches du av sponsoren din (personen som rekrutterte deg). Du kan føle deg trygg på at hjelpen alltid er lett tilgjengelig.

Frihet. 
Du arbeider når, hvor, så mye og med
hvem du vil.

På dine premisser. 
Du bestemmer selv hvordan du skal utvikle deg og hvilke mål du ønsker å oppnå.

Support og verktøy. 
Du får fri tilgang til ulike typer markedsføringsmateriale, som en egen hjemmeside, kampanjer og andre inspirerende og selgende hjelpemidler.

Kom i gang i dag

Den enkleste måten å begynne som forhandler på, er å kjøpe en av våre to startpakker der vi har samlet våre mest populære storselgere. Da blir du Assistant Supervisor, som betyr at du får 30 % rabatt på produktene våre og også kan selge dem videre med fortjeneste.

Høres dette ut som noe for deg? Da kan du kontakte den forhandleren du pleier å kjøpe Forever-produkter av. Hvis du ikke allerede har en kontakt, så finner du en her >