Fantastiske Forever-favoritter

Har du prøvd våre klassiske premiumprodukter? De største favorittene med egenskaper som verdsettes hos stadig flere, og som det alltid er stor etterspørsel etter. Fellesnevneren? Back to basics.

Forever jobber kontinuerlig med å utvikle nye kosttilskudd, lotions, serum og andre fine tilskudd til sortimentet. Vi oppdaterer og forbedrer også eksisterende produkter for alltid å ligge i forkant av forskning og utvikling. Men så er det noen favoritter som har vært med i tykt og tynt. Forever har flere yndlinger som mer eller mindre har beholdt samme formel i tiår, rett og slett et vinnende konsept. La oss presentere et utvalg av våre tidløse klassikere. Du finner selvsagt flere i nettbutikken vår webshop.

 Forever Aloe Vera Gel 
Her har du flaggskip nummer 1. Vår fantastiske drikke får du i hele fire forskjellige smaker: originalen Forever Aloe Vera Gel for aller høyeste Aloe vera-innhold, Forever Aloe Berry Nectar med syrlig bærsmak, Forever Aloe Peaches med søt smak av fersken og Forever Aloe Mango med tropisk mangosmak.

Ta en slurk om dagen. Ta kosttilskuddene dine, blant annet Forever Aloe Vera Gel, til samme tid hver dag, så blir det lettere å huske. Da blir det en naturlig del av den daglige rutinen din. Du kan selvsagt også blande Aloe vera-drikken din i en smoothie, en dressing eller en sorbé … ja, du kan sikkert komme på flere smakfulle måter å ta den daglige dosen din av Forever Aloe Vera Gel på.

Fordeler: 

  • Opptil 99,7 % av den fineste innerfileen av håndplukket Aloe vera
  • Inneholder vitamin C 
  • Høyeste kvalitet garanteres ved at vi er sertifiserte av The International Aloe Science Council (IASC)

KJØP HER

 

Aloe Vera Gelly 
Aloe Vera Gelly er vår Aloe vera – på tube. Aloe Vera Gelly gir deg uendelig mange bruksområder å utforske. Bruk for eksempel på tørr hud for å tilføre fuktighet og gjøre den myk igjen. Absorberes raskt av huden og er fuktighetsbevarende, beroligende og pleiende. Den demper også kløen når du har fått et insektstikk, og kjøler huden når sola har tatt litt for hardt. Eller bruk etter barbering når huden er litt ekstra følsom. Fordi Aloe Vera Gelly ikke inneholder verken fett eller parfyme, passer den også godt som øyekrem på den følsomme huden rundt øynene. 

Sørg alltid for å ha en Aloe Vera Gelly i vesken, så er du klar til alle sommerens eventyr. Ha gjerne også en tube i kjøleskapet, det gir fantastisk kjøling på øm hud.  

Fordeler: 

  • Hudpleiende, stabilisert Aloe vera i geléform
  • Tilfører fuktighet 
  • Beroligende og fuktighetsbevarende

KJØP HER

 

Forever Aloe Lips 
Også denne godbiten har mange bruksområder. I tillegg gjør den selvsagt leppene dine myke og fine og beskytter dem mot vær og vind. Forever Aloe Lips gjør også underverk for flisete neglebånd og tørre albuer. Du kan også gi hælene dine en velgjørende behandling før du går og legger deg. Fungerer også som førstehjelp ved kløe av insektstikk. 


Fordi Forever Aloe Lips ikke inneholder vann, fungerer den utmerket også i kjølig vær. Hudpleiende Aloe vera, mykgjørende jojobaolje og bivoks samarbeider om å gi deg maksimal effekt. Alltid praktisk å ha med seg, putt den i lommen eller i vesken. 

Fordeler: 

  • Beskytter mot vær og vind
  • Uten tilsatt vann 
  • Mykgjørende og pleiende

KJØP HER