Hårpleiende Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner

Sjampo og balsam som pleier og styrker hele veien fra hodebunnen og ut i tuppene – Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner er hårekspertene som gjør håret ditt mykere, mer glansfullt og fyldigere uten å tynge.

Hårpleieprodukter for glans og volum

Aloe-Jojoba Shampoo 
Her har du en sulfatfri sjampo med milde, men effektive ingredienser som styrker og gir volum. Aloe vera og jojoba er en utprøvd kombinasjon som pleier både hår og hodebunn. Kremet, fuktighetsgivende og mykgjørende, rene VIP-behandlingen for håret ditt.

Fordeler: 

  • En sjampo for alle hårtyper som også pleier hodebunnen
  • Uten sulfater 
  • Gir friskt hår som er lett å style

KJØP HER

 

Aloe-Jojoba Conditioner 
Ønsker du et mykt, friskt og glansfullt hår? Som også er lett å style? Da er Aloe-Jojoba Conditioner løsningen for deg. Pleier uten å tynge. I tillegg til jojobaolje inneholder den også arganolje og nypeolje.

Fordeler: 

  • En balsam for alle hårtyper som også pleier hodebunnen
  • Tre forskjellige oljer som bevarer fuktigheten 
  • Kraftig, men skånsom formel

KJØP HER

De beste hårtipsene

Ikke vask håret for ofte. Det sliter unødig på håret, og i tillegg skyller du bort kroppens egne oljer som er viktige for håret.Skyll med kaldt vann. Det hjelper til med å lukke håret og setter i gang blodsirkulasjonen.
Uten sulfater. Det bidrar til å bevare fuktighet og farge (hvis du har farget hår).
Klapp håret tørt i stedet for å gni. Det reduserer faren for splittede tupper og sprøtt hår.
Masser hodebunnen. Det øker blodsirkulasjonen i hodebunnen.

Pst … 

Hvis du vil styrke håret fra innsiden, kan du supplere hudpleien din med vårt eksklusive kosttilskudd Forever Marine Collagen. Her får du en boost med kollagen, koenzym Q10, vitaminer, mineralet sink som bidrar til å opprettholde normale negler, og biotin som bidrar til å opprettholde normal hud og hår. Fullt fokus på å ta vare på både hud, negler og hår fra innsiden og ut, for å få fram ditt aller friskeste jeg.

KJØP HER