Forever Living Products Scandinavia AB

Historikk

Forever Living Products så dagens lys i 1978 i Arizona, USA. Grunnleggeren, Rex Maughan, hadde allerede lenge før det definert to ting som han mente ville øke hans livskvalitet, nemlig bedre helse og økonomisk selvstendighet. Han ville også gi alle andre som var opptatt av sitt eget velvære, et nytt og naturlig alternativ. Rex prøvde på flere forskjellige måter, men først i 1978 fant han den rette. Da inviterte han 43 personer, i første rekke familie og venner, til den første presentasjonen av Forever Living Products. Der fortalte Rex hvordan han – og hvem som helst – skulle kunne få både bedre helse og økonomisk frihet.


Ideen var like enkel som genial. Den gikk ut på å tilby folk produkter som er dokumentert sunne, men i stedet for å bruke en formue på tradisjonell reklame i TV og aviser, skulle det skje gjennom personlige møter. Reklamepengene kunne dermed gå til dem som ville hjelpe til med å selge produktene.

Konseptet var strålende og Rex Maughan nådde sine mål og vel så det. Mer enn 30 år senere er interessen for helse og velvære en av de sterkeste trendene i samfunnet, noe som gjør hans ideer mer aktuelle enn noensinne. I dag er Rex Maughan en formuende mann, som fortsatt eier det som i dag er Arizonas største private selskap. Han er dypt engasjert, både personlig og økonomisk, i en rekke forskjellige humanitære prosjekter.

Rundt omkring i verden fortsetter flere millioner forhandlere å arbeide etter Rex’ modell, mange av dem med fantastiske resultater. I dag er Forever representert i over 150 land i alle verdensdeler, og antallet land og forhandlere vokser hele tiden.

I Skandinavia har Forever eksistert siden 1998. Hovedkontoret ligger i Mölndal i Sverige, og det er filialer i Norge, Danmark og Finland. Produktene distribueres til forhandlerne fra lageret i Holland. Forever er medlem av Direktesalgsforbundet.