Forever Living Products Scandinavia AB

Historikk

Forever Living Products ble etablert i 1978 i Arizona i USA av Rex Maughan. Han hadde allerede for lenge siden kommet frem til to ting som han mente ville øke livskvaliteten: bedre helse og økonomisk selvstendighet. Han ville også gi alle andre som var opptatt av helse og velvære, et nytt og naturlig alternativ. Etter å ha prøvd seg frem på forskjellige måter, kunne Rex invitere slekt og venner til den første presentasjonen av Forever Living Products. Han fortalte om hvordan han – og alle andre – kunne få en bedre livskvalitet.

Ideen var like enkel som genial. Den gikk ut på å tilby folk produkter av høyeste kvalitet, men i stedet for å bruke en formue på tradisjonell reklame i TV og aviser skulle markedsføringen gjøres via personlige møter. Reklamepengene kunne dermed gå til dem som ville hjelpe med å selge produktene.

Konseptet viste seg å være strålende, og Rex Maughan nådde sine mål og vel så det. Mer enn 30 år senere er interessen for helse og velvære en av de sterkeste trendene i samfunnet, noe som gjør hans ideer mer aktuelle enn noensinne. I dag eier Rex Maughan fremdeles det som i dag er Arizonas største private selskap, og han er dypt engasjert, både personlig og økonomisk, i en rekke veldedighetsprosjekter, blant annet gjennom Forever Giving, som jobber for at verdens utsatte barn skal kunne få en bedre livssituasjon.

Rundt omkring i verden fortsetter flere millioner forhandlere å arbeide etter Rex' modell, mange av dem med fantastiske resultater. I dag er Forever representert i over 150 land i alle verdensdeler, og antallet land og forhandlere vokser hele tiden.

I Skandinavia har Forever eksistert siden 1998. Hovedkontoret ligger i Mölndal, der rundt 60 ansatte arbeider med blant annet rådgivning, økonomi, produkthåndtering og kommunikasjon overfor forhandlerne. Filialer finnes i Norge, Danmark og Finland, og produktene distribueres til forhandlerne fra lageret i Nederland.
 

Forever er medlem av Direktesalgsforbundet i Sverige, Norge og Danmark.