Forever Living Products Scandinavia AB

Living the Forever LifestyleNick Söderblom 


“Jeg har holdt på med fitness og helse hele livet, og det ligger meg nært til hjertet å hjelpe andre mennesker med å ta vare på seg selv. Jeg er opptatt av hva jeg spiser og hva jeg bruker på huden, og da jeg møtte Forever føltes det helt riktig med en gang! Konseptet er genialt: forretningsmuligheten er sjenerøs og gjennomtenkt, i foretaket finnes en enorm, positiv energi hvor alle gleder seg over hverandres framganger og produktene er av høgste klasse.

Noen av mine personlige favoritter blant tilskuddene er ARGI+, Ultra, Arctic Sea og selvfølgelig Aloe Vera Gel. Disse bruker jeg daglig, og jeg liker å kjenne hvor godt de gjør i kroppen. Huden får sitt med Aloe Nourishing Serum og Sonya Deep Moisturizing Cream. De passer meg perfekt ettersom yrket mitt innebærer store påkjenninger for huden siden jeg dusjer ofte, reiser mye og er mye ute i solen.

Fordi jeg har holdt på med kost og trening så lenge så kan jeg veldig mye om dette og har derfor med meg en sunn skepsis. Jeg vil bruke bare de beste produktene og jeg synes også det er viktig at man omgir seg med positive, motiverende mennesker. Det gjør jeg nå, og jeg er stolt over å få representere Forever. ”

- Nick Söderblom
// Personlig trener, foreleser og ambassadør for Forever#livingtheforeverlifestyle

Å arbeide med Forever er ingen vanlig jobb – vi bruker å si at det er en livsstil. Se hvordan våre forhandlere lever #livingtheforeverlifestyle.

Vil du også være med? Kontakt din FBO eller finn en her