Forever Living Products Scandinavia AB

Presse

Hva er Forever?

Vi er det største direktesalgsforetaket i Skandinavia innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. Salget skjer utelukkende gjennom uavhengige forhandlere og Forever er medlem av Direktesalgsforbundet. Globalt er selskapet representert i over 150 land. I Skandinavia har vi eksistert siden 1998.

Les mer

Forever Living i media

 

Forever Living figurerer er nå synlige i media. Den svenske tabloidavisen Expressens har utført en test som ifølge dem selv viser at journalisten fikk endrede leververdier etter å ha brukt C9. Expressens test ble utført på utelukkende én person. Til tross for gjentatte forsøk fra oss har Expressen ikke gitt oss tilgang til testresultatene eller hvordan testen ble utført, det er derfor svært vanskelig for oss å gå inn å kommentere noe gjeldende dette spesifikke tilfellet. Etter dette har vi blitt kontaktet av andre medier.  Vi svarer, som alltid, åpent og ærlig på alle spørsmål media har om oss som foretak og om våre produkter.

Vi er svært stolte over produktene våre og forretningsmodellen. Vi følger alle lover og forskrifter som kreves. Vi oppfordrer alltid at man rådfører seg med lege hvis man har helseproblem før man prøver våre produkter. Vi tilbyr dessuten vår Fornøyd kundegaranti; alltid med kundens velbefinnende i fokus.

Om Forever

 

Globalt
Skandinavia 

Grunnlegger: Rex Maughan 
Etablert i USA: 1978 
Er representert i: 150 land

Har eksistert siden: 1998
Antall ansatte: Vel 45

Representerte land: Sverige, Danmark, Norge, Finland

 

Les mer

Team Marketing

Forevers forretningsmodell heter Team Marketing. Det er en måte å organisere salg på gjennom et nettverk av uavhengige forhandlere. Disse markedsfører, selger og distribuerer produkter direkte til sluttkunden gjennom sine personlige nettverk.

Les mer

Pressekontakter

Media Relations Manager

Aina Thunem

Marketing Department Manager

Magdalena Pires Nielsen

Følg oss på: