The Business

Forevers forretningsmulighet

Å bli forhandler av verdenskjente Aloe vera-produkter for Network Marketing-foretaket Forever er både morsomt og utfordrende. Med målbevisst arbeid kan det dessuten bli svært lønnsomt. Du bestemmer selv hvordan du skal utvikle deg og hvilke mål du vil oppnå. For mange handler det om å eie tiden sin og kunne prioritere det som føles viktig i livet – å kunne skape sine egne betingelser. Å være forhandler for Forever innebærer at du driver din egen frittstående virksomhet med støtte fra Forever og kan påvirke hvor mye du vil arbeide – og tjene. Det er også en sosial tilværelse med spennende arrangementer, morsomme utfordringer og muligheter for å reise over hele verden. Les hva Forevers forretningsmulighet har betydd for noen av våre forhandlere – og hvordan de har funnet balansen i tilværelsen.

Finn en forhandler

Kontakt forhandleren din for å få mer informasjon. Hvis du ikke allerede kjenner noen, så bruk søkefunksjonen for å finne en forhandler nær deg.

The Forever Opportunity

Står du i valgets kvaler om dette er noe for deg eller ikke? Hent gjerne litt inspirasjon fra The Forever Opportunity, en film om hvordan livet som Forever Business Owner kan være.

Hva er Network Marketing? 

Network Marketing, eller direktemarkedsføring via frittstående forhandlere, spås å være framtidens måte å drive handel på. Siden starten av 1978 har Forever Living Products utviklet seg til et av direktehandelens mest framgangsrike foretak, med forhandlere i over 160 land over hele verden. Forever Living Scandinavia har eksistert i 20 år og har kredittratingen AAA for langvarig og stabil kredittverdighet. Det er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

Hør Jan-Fredrik Torgersen, leder og styreformann i Direktesalgsforbundet i Norge fortelle mer om hvorfor 100 millioner mennesker over hele verden velger å arbeide med nettopp Network Marketing.