Multimasking – den nye måten å bruke ansiktsmaske på

En ansiktsmaske rengjør og tilfører fuktighet i dybden, frisker opp trett og gusten hud og opprettholder gløden i ansiktet. Multimasking gir deg et maksimalt resultat og skreddersyr hudpleien din.

Har du hørt om den nye trenden fra Korea, multimasking? Huden din varierer i ulike deler av ansiktet, og behovene kan også variere over tid. Med multimasking bruker du flere ulike ansiktsmasker som supplerer hverandre. Du skreddersyr ganske enkelt hudpleien din. Når du har vent deg til det, kan du bruke flere forskjellige masker samtidig på ulike områder av ansiktet. Men for å komme i gang kan det være enklere å holde seg til en maske av gangen, og så variere etter hvordan huden føles. 

Før du begynner stiller du deg selv to spørsmål:
1.    Hvilken hudtype har du? 
2.    Hvilke masker passer for deg?

Deretter er det bare å kjenne etter hvilken maske huden din trenger akkurat nå. Husk at kvelden er den beste tiden å multimaske på. Hvis huden din reagerer på en ingrediens med rødhet eller tilsvarende, kan det være fint å la huden hvile gjennom natten.

Forevers ansiktsmasker

aloe bio-cellulose mask
Forevers mest eksklusive ansiktsmaske er en sheetmask i bio-cellulose. Bio-cellulose er et organisk materiale som kan holde på en masse fuktighet. Her har vi gjennomvætet den med vår fineste Aloe vera.

Med aloe bio-cellulose mask får du en brukervennlig og effektiv engangsmaske med anti aging-egenskaper som gir huden din masse fuktighet og en helt ny glød. I tillegg til Aloe vera inneholder den fuktighetsbevarende natriumhyaluronat og beskyttende glyserin. Sammen med en rekke oppstrammende, pleiende og styrkende ingredienser som beskytter huden din.

Unn deg tjue minutters avkobling som hjelper deg med å forbedre utseendet til huden din og hente fram en strålende hud som holder på fuktigheten.
 

Sonya refining gel mask
Nå snakker vi skjønnhetssøvn på ekte. Legg på den kjølende geleen om kvelden og la de utvalgte botaniske ingrediensene, som mykgjørende gulrotfrøolje, styrkende basilikumolje og beroligende olje fra den indiske urten davana, virke over natten. Vår egen hudpleiende, mykgjørende og fuktighetsbevarende Aloe vera er også en av ingrediensene. For å få en oppstrammende effekt har vi tilsatt hudpleiende eple og rødkløver, og lakrisrot har en utjevnende og lysnende effekt som gir en sunn glød. Våkne opp med klarere hud og friskere utseende.

Denne masken passer ekstra godt til kombinasjonshud, det vil si hud som noen ganger kan oppleves som tørr, noen ganger som fet og noen ganger som verken eller. 


Mask Powder
Her har du en maske som i tillegg til å pleie, også eksfolierer. Den hjelper til med å fjerne døde hudceller og urenheter, samtidig som den har en beroligende effekt på huden. Hver dag danner huden nye celler, samtidig som den støter bort millionvis av døde celler. Denne prosessen skjer stadig langsommere jo eldre vi blir og kan føre til en hud som blir tørr, grå og matt på overflaten. 

Med Mask Powder i baderomsskapet er hjelpen alltid nær. Mask Powder består, som navnet sier, av et pulver. Du blander det med aloe activator og får i tillegg en solid dose av vår egen hudpleiende, mykgjørende og fuktighetsbevarende Aloe vera. 

Gå fram slik
Forbered alltid ved å rengjøre huden. Bruk en oppfriskende og rengjørende cleanser, for eksempel Sonya refreshing gel cleanser eller infinite by Forever hydrating cleanser. En peeling hjelper deg med å bli kvitt døde hudceller og gir ny glød. Forevers smoothing exfoliator er et godt alternativ. For å gjenopprette hudens pH-verdi og forberede den for tilført fuktighet kan du for eksempel bruke balancing toner

Nå har tiden kommet for å la masken gjøre sitt. Påfør ditt personlige valg for dagen ifølge instruksjonen på pakningen. Kjenn hvordan huden din tilføres fuktighet, mykgjøres og får tilbake gløden!

Unn deg en ansiktsmaske minst en gang i uken. Og du, ikke glem å tilføre fuktighet etterpå. Forever har fuktighetskremer for alle behov. Sonya soothing gel moisturizer er en beroligende fuktighetskrem i geléform. Moden hud foretrekker kanskje infinite by Forever restoring crème