Sommerens hudpleie – Forever Summer Kit

Vi har satt sammen et kit med hudpleieprodukter som du absolutt ikke kan være uten i sommer. 4 produkter, 4 enkle trinn – så får du myk og solbrun hud med opprettholdt fuktighetsbalanse.

1. Eksfolier huden
Hvis du skrubber bort hudrester og smuss regelmessig, får du en hud som både føles og er ren og frisk. En vanlig misforståelse er at man ikke skal eksfoliere om sommeren, for ikke å skrubbe bort den solbrune fargen. Ikke vær bekymret for det. Når du fjerner tørr og trett hud på overflaten, bevarer du brunfargen lengre. Bruk Forever Aloe Scrub på hele kroppen 1–2 ganger per uke.

2. Bruk solbeskyttelse
Du ønsker å bli brun, ikke brent. Solbrenthet gjør ikke bare vondt, det flasser av og er ikke bra for huden. Med Aloe Sunscreen får du en ekstra vannfast solkrem med SPF 30, som kombinerer fysikalsk og kjemisk solfilter for effektivt å beskytte deg mot både UVA- og UVB-stråler. Inneholder også hudpleiende Aloe vera.

3. Tilfør fuktighet
Fordi alle produktene i vårt Forever Summer Kit inneholder vår fineste Aloe vera, får du en solid dose hudpleie og fuktighet i alle trinnene av sommerrutinen din. Men av og til kan det være fint å få tilført fuktighet raskt med et enkelt pumpetrykk. Derfor har Aloe First sin selvsagte plass i kitet. Aloe vera, propolis og utvalgte urter kjøler, pleier og beroliger huden.

4. Kjøl
Hvis du likevel skulle få litt for mye av det gode, har du Aloe Vera Gelly tilgjengelig for å berolige og kjøle. Vi bruker bare den innerste geleen av Aloe veraen, og produktet har fått vurderingen Excellent i dermatologiske tester. Med denne lille superhelten i badebagen er hjelpen nær hvis huden har blitt tørr eller solbrent, eller hvis du har fått et kløende insektstikk.

 


 

Huden din påvirkes også av hva du spiser … Nyt alle sommerens herligheter – ferske grønnsaker, saftige frukter og solmodne bær. Det er ikke bare godt, men kan også bidra til hudpleien din. Visste du for eksempel at vitamin C, som du blant annet finner i jordbær, bidrar til kollagendannelsen? Og vannmelon holder væskenivåene på plass og gjør at huden din har det bra.

… og drikker. Drikk godt med vann, omtrent to liter om dagen anbefales. I tillegg opprettholder du væskebalansen i kroppen og hjelper huden din med å kvitte seg med gifter og avfallsstoffer, slik at du blir ditt aller vakreste jeg. Rent, kaldt vann er jo utrolig godt, men hvorfor ikke supplere væskeinntaket med en smakfull sommerdrink? Vi har tips til en som er skikkelig god!


Summer Delight
2 glass
½ dl Forever Aloe Vera Gel
3 dl tonic water
1 ts presset sitron eller lime

Bland ingrediensene. Pynt med sitron- eller limeskiver og en fin sommerblomst, f.eks. kornblomst eller ringblomst.